Alahai! Terima kasih awak, sebab sudi terjah masuk teratak usang saya ni. Lain kali singgah lagi tau. Kalau rasa nak 'follow' tuu, silakan. Tak marah pun. Nanti saya 'follow back kay'. =)

Sunday, 26 February 2012

Apa Patut Saya Buat?


http://4.bp.blogspot.com/_EAsQikCE7w8/SdrX6cImgXI/AAAAAAAAAKg/pVryH1JZK6w/s400/Can%27t+stop+thinking+cartoon+.jpg

Pada suatu hari (lupa tarikh) tetiba ada pesanan :
“Hye awak! Saya nak buat pengakuan ni. Harap awak tak marah ye. Emm. Saya sebenarnya dah lama suka kat awak. Tapi malu nak cakap.. Tapi sekarang tak. Saya just nak terus terang kat awak. Betul ni. Saya suka kat awak. I love you!”

“Ha? Betul ke nih? Oh my god! Macam tak percaya. Tapi kalau dah jodoh tak kemana. Kan? (nak tukar topik sebenarnya)”

Ok lah kalau awak dah cakap macam tuu. Betul. Sebenarnya lama dah ada hati kat awak. Tapi saya malu nak cakap.”

“Ek eleh, apa yang nak dimalukan. So?”

I LOVE YOU!”

“Awak… Sebenarnya kan, kawan ____ dah lama suka kat awak. Saya tak sangka lah kalau saya mesej awak pun awak tetibe tersangkut nih. Naik pening saya. Lama dah ___ suka kat awak. Saya ni kira orang tengah je. Apa patut saya buat? :(

“Saya tahu. Tapi saya suka kat awak nak buat macam mana? Terpulang kepada awak. Tapi seriously saya suka awak! 

10 minit kemudian

Good night! I love you! :):)

Ha! Tu lah serba sedikit kisah yang nak share pada entry kali ni.
Apa patut aku buat ye?
Budak tu sebenarnya kawan kepada sepupu.
Dia nak minta tolong supaya budak tu ada hati kat kawan kepada kawan sepupu yang lain.
Tapi dalam diam, rupanya sepupu saya yang tercinta sangat ni ada hati jugak kat budak ni.
Ternyata akhirnya, sangkut kat aku!
Tidakkkk! Tak boleh jadi.
Dan akhirnya, aku dok cerita lah kat sepupu aku ni.
Dia bukan main syok + terkejut.
Ternyata agak kelakar pulak bila dah dok berkongsi ceriter ni.
Tapi kan, until hari ini aku tak contact budak tu.
Alaaaa~ Biar je lah.
Pengajarannya?
Jangan nak menyibuk jadi orang tengah lagi. =)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...